Presse

München og Trondheim 27. mai 2019

F24 utvider sin posisjon som pan-europeisk markedsleder ved å forene krefter med One Voice AS

F24 AG styrker sin ledende posisjon som pan-europeisk markedsleder på feltet for varsling, krisehåndtering og kritisk kommunikasjon med oppkjøpet av det norske selskapet One Voice AS, som er markedsleder for løsninger for beredskap og krisehåndtering på det nordiske markedet. Som et resultat, øker F24 sin kundeportefølje til 2 500, ved å overta over 700 kunder fra F24 i de nordiske landene og Storbritannina. Sammenslåingen av selskapene styrker F24 sin posisjon ytterligere som markedsleder i Storbritannia.

 

Innenfor de siste seks månedene er dette F24s tredje oppkjøp. Foruten organisk vekst, vil samarbeidet med F24 akselerere F24s vekstplan, som en del av første fase i deres kjøp-og-bygg strategi. Raymond James har vært rådgiver for F24 og deres aksjonærer. Nordhaven Corporate Finance har støttet One Voice i prosessen.

 

Dr. Jörg Rahmer, talsmann for styret og ansvarlig for strategi, produkt og drift i F24 sier;

«Vi er glade for å kunne ønske One Voice velkommen til vår F24-familie. One Voice's hovedprodukt CIM, er ikke bare en utvidelse av vår produktportefølje, men markerer også et nytt, og signifikant steg i vår reise for å skape den ledende pan-europeiske plattformen for krisehåndtering, varsling og krisekommunikasjon».

One Voice’s grundere Frode Lien Otnes og Kjetil Mollan vil fortsette deres arbeid, og spille en viktig rolle når en felles fremtid skal skapes. De vil også personlig reinvestere midler i F24.

«Som nytt medlem i F24-familien, er vi fornøyde med å aktivt være med på å forme vår fremtid sammen, og fortsette å skape løsninger som fullt ut møter markedets økende forventninger» sier Frode Lien Otnes, grunder av One Voice og administrerende direktør.

Kjetil Mollan, grunder og direktør for det internasjonale markedet legger til;

«Det som forener oss, er blant annet vår tilnærming til det å jobbe sammen med kundene for å finne den optimale løsningen. Vårt mål er, og vil alltid være, å tilby våre kunder den beste mulige servicen. Sammen med F24 vil vi ikke bare fortsette dette arbeidet, men også kunne strekke oss lenger i dette arbeidet».

Med 12 lokasjoner i Europa, Midtøsten og Sør-Amerika, leverer nå F24 sine løsninger til med enn 2 500 selskap og organisasjoner, i mer enn 100 land.

 

Christian Götz er grunder, direktør og styremedlem i F24, og leder for salg, markedsføring  PR, HR og support.

Han sier «Vi ønsker 700 nye kunder velkommen til F24-gruppen. Å tilby våre kunder god service er vår målsetting, og forener oss med One Voice. Sammen kan vi oppnå mer for våre kunder – å forene krefter er kritisk i dagens globaliserte verden».

 

Pressekontakter:

F24 AG
Dr. Stefanie Hauer
Kommunikasjon konsern
+49 89 2323 638-0
presse@f24.com
www.f24.com

 

One Voice AS
+47 40 00 19 08
mail@onevoice.no

 

Om F24:

F24 er den ledende leverandøren av software-as-a-service (SaaS) for varslingstjenester og krisehåndtering (FACT24) og sensitiv og kritisk kommunikasjon (eCall) i Europa. Med FACT24 tilbyr selskapet en innovativ løsning, som hjelper selskaper rundt om i verden til å effektivt håndtere hendelser, kriser og kritiske situasjoner. I tillegg bidrar eCall-plattformen til massekommunikasjon av kritisk og konfidensiell informasjon i forretningsmiljøer.

 

F24 ble stiftet i 2000, og har sitt hovedkvarter i München, Tyskland. Med datterselskaper inkludert, støtter selskapet mer enn 2 500 selskaper og organisasjoner i mer enn 100 land rundt om i verden, i deres arbeid med daglig kommunikasjon av kritisk og konfidensiell kommunikasjon, under uønskede hendelser og kriser. Dette gjør F24-gruppen til en av verdens ledende SaaS-leverandører for varslingstjenester og krisehåndtering, i tillegg til kritisk kommunikasjon på bedriftsmarkedet.

 

F24 er det første selskapet i verden til å bli sertifisert av ‘The British Standards Institution’ (BSI) for sitt integrerte informasjonssikkerhets-, og forretningskontinuitetsstyringssystem. F24 er det første, og eneste europeiske selskap listet i ‘Gartner Report’ for krise/massekommunikasjonsløsninger.

 

Om One Voice:

One Voice ble stiftet 2006 i Trondheim, Norge. Flaggskipproduktet, CIM gjør selskap og organisasjoner i stand til å ivareta sine verdier og omdømme før, under, og etter en uønsket hendelse. CIM er et komplett styringssystem for sikkerhet, beredskap og krisehåndtering, og ivaretar alle prosesser i beredskapssyklusen.

 

Som bevis på systemets iboende fleksibilitet, og forpliktelse til kjerneprinsippene for beredskap og krisehåndtering, brukes CIM av organisasjoner og 'Blue-Chip’-selskap i krevende industrier som energi, offshore, luftfart, matproduksjon, transport, med flere. Siden 2006 har One Voice støttet, blant annet nasjonal beredskap i Norge ved å bygge et landsdekkende krisehåndteringssystem for offentlig sektor, som inkluderer departementer, direktorater, politi, helse, utdanningsinstitusjoner, transport, lokale og regionale myndigheter. 

 

Del på